En trygg och säker flytt med Ess städ & flytt

Ett billigare alternativ för er flytt! Just nu har vi ett paketpris där det ingår flytt, flyttstädning samt 40 till 50 flyttkartonger gratis.

Prisvärda bohagsflyttar

Vi flyttar allt från mindre lägenheter och kontor till större villor samt hela företag.

Vår personal har mångårig erfarenhet av alla typer av flyttar och de kringtjänster som kan bli aktuella vid en flytt. Självklart hjälper vi dig vid nermontering utav skåp, sängar, soffor mm. om så önskas. Vi har stor vana utav att flytta ömtåligt och värdefullt gods för klienter med höga krav.

Hos oss får du en personlig kontaktperson som ser till att våra tjänster genomförs professionellt och med hög servicegrad. Vid behov kan en av våra duktiga besiktningsmän stå till tjänst med tips om vad man bör tänka på för att förbereda flytten, såsom packning med mera.

vårt försäkringsnummer i Länsförsäkringar 4039214

 

  • Alla våra fordon och uppdrag är försäkrade hos Länsförsäkringar . Vi följer riktlinjer och bestämmelser för Bohag 2010 och Kontor 2003.
  • Vi tar ansvar för en hållbar påverkan på miljön genom att använda oss av moderna fordon som påverkar vår miljö i minsta möjliga utsträckning. Vi tankar även våra fordon med en renare variant av diesel som heter EcoPar. All vår hantering av inredningar och möbler som ni som privatpersoner eller företag ej längre har ett behov att behålla sker med återvinning i fokus.
  • Vi arbetar med ett högt säkerhetstänk och har väl utbildad personal inom branschens alla moment samt ger vår personal rätt utrustning för att utföra arbetet på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

Vi är ett flyttföretag som ger dig trygg och prisvärd flyttservice. Vi flyttar dig Vi har yrkestrafiktillstånd och gällande försäkring i Länsförsäkringar så att du som kund kan känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi vill bygga vårt varumärke på nöjda kunder. Vi på Ess flytt och städ ser fram emot er förfrågan.
RUT-AVDRAG FLYTTJÄNSTER

Flyttning, packning, uppackning, montering, lastning, transport, lossning eller annat iordningställande av bohag samt arbetstiden för transporten. även till/från magasin, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten. Rabatten dras direkt på notan du ligger inte ute med pengar.

Se räkneexempel.

Flyttkostnad 10,000 kr
Lastbil/drivmedel 1.000:- (ej rut-avdrag).
Totalt = 10.000 kr
Rut-avdrag – 4.000 kr
Ni betalar 5.000 kr inklusive moms.

FÖRETAG

Vi flyttar företag, kontor, lager. Både externt och internet. Lokalt eller över hela landet.

DÖDSBOTÖMNING

Vid utför dödsbo röjningar i Sundsvall Vi hjälpa er att köra saker till tippen eller Myrorna. Vi ombesörjer även flyttstädning och sanering om så behövs.

FLYTTSTÄDNING

Vi flyttstädar villor, lägenheter. Lättare flyttstädningar eller saneringar. Kontakta oss på Ess flytt och städ när du vill ha flyttstädat.

Vi lämnar hela 30 dagars garanti efter besiktning.

Efter avslutat arbete skickar vi en faktura med 30 dagars nettobetalning.

MAGASINERING

Vi erbjuder magasin med värme, larm och skydd mot skadedjur så era saker står tryggt hos oss när ni magasinerar hos Fyndlagret ab i Sundsvall

Viktigt när du anlitar flyttfirma!

Är att du som kund kontrollerar att flyttfirman du anlitar har yrkestrafiktillstånd, annars kan din flyttning bli allt annat än billig.

Länsförsäkringar direkt 08-58841310 här kan du kontrollera att vi har transportörsansvarsförsäkring vårt försäkringsnummer i Länsförsäkringar 4039214

Varför anlita ett flyttföretag med yrkestrafiktillstånd?

Annars är ditt bohag helt oförsäkrat vid flytt, utan yrkestrafiktillstånd kan du inte teckna försäkring hos något försäkringsbolag. Och utan försäkring kör man olaglig yrkestrafik.

Vad händer om jag anlitar ett flyttföretag utan yrkestrafiktillstånd?

Du kan få böter i värsta fall fängelse, det är upp till dig som kund att kontrollera att företaget du anlitar har yrkestrafiktillstånd enligt lag.

Tydliga varningssignaler!

Organisationsnummer/försäkringsnummer syns ej tydligt så tillstånd/försäkring ej kan kontrolleras

Telefonnummer står som hemligt nummer, ingen koppling till företagsnamn

Ingen kopia på yrkestrafiktillstånd från transportstyrelsen

Finns inte följande kör dom troligtvis olaglig yrkestrafik helt utan försäkringsskydd

Kontrollera yrkestrafiktillstånd
Bohag 2010
Kontor 2003