Så jobbar vi

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Ess flytt och städ genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

Kvalitetsarbete

Vi utför allt från – enklare trappstädning till mer avancerad renrums- och klimatrumsstädning. Vår långa erfarenhet, kontinuerlig utbildning av personal och höga miljötänkande borgar för att Ni som kund alltid får tjänster av högsta kvalité.

För att säkra kvaliteten har Ess  flytt och städ en ansvarig arbetsledare för varje uppdrag. Arbetsledaren gör kontinuerligt kvalitetskontroller och upprättar kvalitetsprotokoll. På så vis kan vi garantera att städningen alltid håller högsta möjliga nivå. Resultaten sammanställs i en månadsrapport för varje hus eller våningsplan. Rapporterna överlämnas till dig som kund för att du också ska kunna se att städningen håller utlovad nivå och blir ett underlag för de diskussioner som arbetsledarna har med medarbetarna som utför städningen.

Vi gör också kontinuerliga genomgångar med kunderna för att höra deras synpunkter. Kvalitetskontrollerna är till för att tillhanda hålla rätt kvalitet samt att städningen på varje enskilt uppdrag utvecklas.

Medarbetare

Våra medarbetare bär ett stort ansvar då vi har högt ställda krav när det gäller kvalitet och att våra kunder är nöjda. För att få nöjda kunder behöver vi nöjda, motiverade och engagerade medarbetare.

Städpersonalen är den absolut viktigaste länken i kedjan. Genom att ge medarbetaren ett större ansvar, samtidigt som de får vara delaktiga i beslutsfattande, tror vi att man uppnår en trivsammare arbetsmiljö. Varje individ ansvarar för att han eller hennes område fungerar som det skall.

Ess flytt och städ  arbetar kontinuerligt med höja medarbetarnas kvalitetstänkande och vi utbildar all vår personal.

Länkar

Mer information kommer.

Tjänst

Välj tjänst:

Bostad/lokal

Typ av bostad/lokal:

Bostadsyta:

Antal rum:

Antal badrum:

(Gäller enbart vid flyttstädning och storstädning)

Inglasad balkong:
JaNej

Kamin:
JaNej

Övrigt:

Kontaktuppgifter

Privat/Företag:
PrivatFöretag

Namn:*

Gatuadress:*

Postnummer:*

Postort:*

Telefon dagtid:*

Telefon kvällstid:*

E-post:*

Önskad städdatum:*

(skriv gärna in flera möjliga datum)

Personnummer:

(Gäller för RUT-avdraget)

Ev. portkod:

Faktureringsadress:

Postnummer & Ort:

Meddelande:

Hur hittade du Städenergi?

Ev. rabattkod: