Välkommen till ESS Flytt & Städ

Kontakta oss gärna eller skicka din förfrågan för mer information!

Europa Super Service

Kvalitet är en del av vår företagskultur och en grundsten i vår verksamhet! Vi är en städfirma med ambitionen att göra livet enklare med trevligare miljöer för våra kunder. Vårt företag ger alltid kunden bästa möjliga service.

Med en noggrann, kunnig och pålitlig personal kan vi garantera en professionell och kompetent städservice. Vi har flera års erfarenhet i branschen, och kan garantera ett Super resultat. Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg genom att anlita oss. För mig och mitt företag är en nöjd kund prioritet nummer ett.

Vi har bland annat ett kvalitetssamarbete med Quality Service i Europa, vilket innebär att vi har kontroll på valet av våra produkter (med intyg från Ministry of Health). Jag som äger Europa Super Service heter Jadid och jag har 17 års erfarenhet i yrket samt 23 diplom i all slags renhållning.

  • Prisvärda alternativ för alla typer av rengöring.
  • Alltid kostnadsfri offert
  • Pålitlig personal
  • Kvalitet och professionalitet i städning.
  • Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Vi är ett ett modernt företag och vi deltar regelbundet i utbildningar för korrekt användning av “professionell utrustning. Vi håller oss uppdaterade kring nyheter som rör all slags utrustning i städbranschen. Vi tillämpar bland annat professionella tvättmedel, behandling, rehabilitering och underhåll av ömtåliga ytor (marmor, marmor kristallisering, PVC, Granit, Gräs etc.)

Kontakta oss Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Namn:

PrivatFöretag

Adress:

Postadress:

Telefon:

Mail: *

Meddelande: