Fönsterputs

Dödsbo kan vara väldigt krävande.

Dödsbo är oftast väldigt känslosamt och krävande. Lugn, vi kan hjälpa dig i samband med hela dödsbostädning eller när en äldre anhörig eller bekant ska flyttas. Vi kan hjälpa dig med allt från rensning, sortering och transport till återvinning. Ess städ & flytt har lång erfarenhet av tömning och återvinning av skräp. När du anlitar oss slipper du vända dig till olika aktörer för att få hjälp med att få bort den avlidnes tillhörigheter på egen hand.

Hur går dödsbo service till ?

När du har gått igenom den avlidnes tillhörigheter så kommer vi och transporterar bort skräpet. När lägenheten är tömd så ser vi till att det blir en ordentlig flyttstädning så de nya hyresgästerna kan flytta in så fort som möjligt.

Rutavdrag på dödsbostädning?

Det är viktigt att du tänker på att rutavdrag endast är giltigt om arbeten utförs före dödsfall. I de vanligast fall är städningarna efter att den avlidne gått bort och då har man inte rätt till rutavdrag.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Länkar

Mer information kommer.