Välkommen till ESS Flytt & Städ

Kontakta oss gärna eller skicka din förfrågan för mer information!

Referenser

Läs gärna omdömen från våra kunder. Klicka på länken nedan.

http://gulasidorna.eniro.se/f/europa-super-service:125027464?search_word=europa+super+service

Kvalitet är en del av vår företagskultur och en grundsten i vår verksamhet inom Europa Super Service! Vi är en städfirma med ambitionen att göra livet enklare med trevligare miljöer för våra kunder. Vårt företag ger alltid kunden bästa möjliga service.

Med en noggrann, kunnig och pålitlig personal kan vi garantera en professionell och kompetent städservice. Vi har flera års erfarenhet i branschen, och kan garantera ett superbt resultat. Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg genom att anlita oss. För mig och mitt företag är en nöjd kund prioritet nummer ett.

Vi har bland annat ett kvalitetssamarbete med Quality Service i Europa, vilket innebär att vi har kontroll på valet av våra produkter (med intyg från Ministry of Health). Produkterna vi använder är av bästa kvalitet och är alltid miljövänliga.

Våra kunder säger

Kenneth J
2016-06-27 17:39
Europa super service Sundsvall,de flyttade vårat bohag snabbt säkert,kanon bästa tänkbara. De fixade flyttstädningen åt oss, fantastiskt bra jobb..bästa rekomendationer från Kenneth & Anna Britt Timrå

Helt fantastiskt!

Hans H
2016-04-25 11:03
Bra service på flytten och ett väl utfört arbete och efterföljande flyttstädning var mycket bra! Priset var väldig konkurrensmässigt. Jag kan och har rekommenderat ESS Sundsvall till flera personer.
De tar inte betalt för allt arbete de lägger ned.

Helt fantastiskt!

Victoria S
2016-04-24 15:08
den bästa servicen jag upplevd i hela mitt liv!
trevlig professionell personal, utmärkt bemötande!!! mycket kunniga och noggranna.
jag rekommenderar detta företag till de som vill ha den bästa hjälpen med städ och flytt och i fall jag behöver städ/flytthjälp kommer… visa mer jag att anlita de igen! jag önskar att alla företag arbetade på samma sätt! dölj
 • Helt fantastiskt!

  Ubbe N
  2016-04-03 11:07
  Ett superproffsigt bemötande och mycket väl utfört arbete. De kom i god tid och jobbade snabbt och effektivt. Allting ställdes där vi ville ha det. Efterföljande flyttstädning var också mycket väl genomförd. Allt detta till ett väldigt konkurrensmässigt pris. Jag kan verkligen rekommendera ESS Sundsvall.
 • Helt fantastiskt!

  Elin S
  2016-03-25 13:41

  Fantastiskt!

  Fantastiska Jadid med personal är så otroligt duktiga och noggranna. Har dem både på salongen och hemma och det blir som nytt varenda gång. Supernöjd och kan verkligen rekommendera dem.

  Helt fantastiskt!

  Thomas B
  2015-04-20 11:47

  Toppen!

  Vi anlitade ESS för en flyttstädning i början av april i Sundsvall. Två jättetrevliga killar dök upp en stund före bestämd tid, jag lämnade nycklarna och några timmar senare var lägenheten riktigt bra städad. Allt var noggrant utfört, det gick snabbt och priset var inte heller att klaga på. Rekommenderas… visa mer verkligen! dölj

  Helt fantastiskt!

  2014-01-31 16:15

  Proffsigt

  Proffsig och kunnig personal som tog väl hand om mina möbler.

  Helt fantastiskt!

  2014-01-31 12:35

  Proffsig och positiv personal

  Både flytten och flyttstädningen gjordes snabbt och proffsigt av personalen som dessutom är tillmötesgående och positiva. Mycket bra kundbemötande! Rekommenderas varmt och om det behövs kommer jag att anlita ESS i framtiden. Tack så mycket till er på ESS som hjälpte mig!

  Helt fantastiskt!

  2013-12-17 14:12

  Bra städ/flyttfirma

  Jättenöjd med ESS som flytt och städfirma! Trevliga och hårdjobbande!

  Helt fantastiskt!

  2013-12-15 15:45
  Bra städat, håller med ALLA om detta. Skönt att låta någon proffsig att städa
  2013-05-20 11:46

  Flytt till sommarstugan

  Proffsigt skött! Klara besked om pris, datum och packningen av alla udda saker som skulle med till stugan. Jadid och änglarna är både supereffektiva och trevliga. Jag är mycket nöjd efter min flytt! Rekommenderar Europa super service. Karin

  Helt fantastiskt!

  2014-01-04 07:14

  Professionellt jobb och underbar personal!

  Supertrevlig personal. Flyttstädningen skedde i slutet av november och jag kan bara uttrycka min glädje av att ha valt dom att utföra det här jobbet.
  Jag hade hamnat i en sista minuten flytt och behövde hjälp med väldigt kort varsel. Bättre och mer professionellt bemötande får man leta länge efter.… visa mer
  Så behöver jag hjälp igen så vet jag direkt vem jag ska vända mig till =) dölj

  Länkar

  Mer information kommer.